ΟΣΤΡΙΑ Διαμερίσματα

 

Το συγκρότημα διαμερισμάτων Όστρια πήρε το όνομά του από το νότιο άνεμο. Ζεστός, ήπιος, γλυκός, αίσιος, ανέφελος, χαλαρωτικός, ο νότιος άνεμος της φιλοξενίας, σας υποδέχεται κάθε χρόνο από τον Απρίλιο μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου, στα υπέροχα διαμερίσματα Όστρια στο Μαραθώνα, μόλις 4χλμ. από το λιμάνι και σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού.

Ικανοποιήστε τις αισθήσεις σας με τη μοναδική φιλοξενία του Όστρια… Η αίσθηση της πληρότητας, η καλοπέραση και η πραγματική ξεκούραση είναι εύκολο να κατακτηθούν χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του συγκροτήματος Όστρια.

 

Διαμερίσματα

Ειδυλλιακή τοποθεσία
Πραγματικό ησυχαστήριο για όσους το έχουν ανάγκη, το Όστρια δίνει πολλές εναλλακτικές για δραστηριότητες με το φως του ήλιου, αλλά και νυχτερινή ζωή, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά.

Café-Εστιατόριο

Στη διάθεσή σας κάθε στιγμή
Πλούσιο πρωινό με πάντα φρέσκα αυγά, θυμαρίσιο μέλι από την περιοχή, ουζάκι και μεζέδες, σπιτική, ελληνική κουζίνα με προμήθειες από το οικογενειακό περιβόλι, φρέσκο ψάρι κάθε μέρα από τα ψαροκάικα για το μεσημεριανό και το βραδινό γεύμα, ψητά, χωριάτικες πίτες, σπιτικά γλυκά κουταλιού και καθημερινές γευστικές εκπλήξεις, μνημονεύονται σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες και ταξιδιωτικούς οδηγούς και σας προκαλούν να τα απολαύσετε.

Υπηρεσίες

Όλα με άνεση
Wi-Fi Internet ακόμα και στην παραλία, λήψη και αποστολή fax, δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή μηχανής, άπλετος χώρος πάντα ελεύθερος για παρκάρισμα, προβλήτες μπροστά από το συγκρότημα όπου δένουν μικρά σκάφη, καφετέριες, εστιατόρια, μίνι-μάρκετ και φούρνος σε απόσταση αναπνοής δε σας αφήνουν σε καμία περίπτωση ακάλυπτους!

  • Διεύθυνση Μαραθώνας
  • Email info@aeginaostria.gr
  • Τηλ. 22970 27677
  • Ιστότοπος www.aeginaostria.gr/